ZAPRI

Hala

Montažna jeklena hala

Montažne
jeklene hale

HITRA IZDELAVA

DOLGA ŽIVLJENSKA DOBA

NAJVIŠJA KAKOVOST

MODEREN DIZAJN

Iščete kakovosten in moderen objekt za povečanje svojega proizvodnega, skladiščnega, prodajnega ali razstavnega prostora?

Preverite naše možnosti...

JEKLENA KONSTRUKCIJA

Gradnje iz jeklenih konstukcij  je tudi lažje prilagajati novim potrebam. Jeklene konstrukcije so precej lažje od betonske, zato je priprava podlage in temeljev enostavnejša in hitrejša. Jeklo ima lastnosti, ki omogočajo optimalne tehnične rešitve na področju estetike, neoporečno pa je tudi z okoljskega vidika. Jeklo je material bogatih izraznih možnosti in pomembnih tehničnih lastnosti. Naše konstrukcije so antikorozijsko zaščitene z vročim cinkanjem, pritrdimo jih na kvalitetno in ravno asfaltno podlago z jeklenimi sidri. Pri večjih razponih in vetrovnih obremenitvah pa po potrebi zagotovitimo tudi ustrezne betonske temelje (točkovne ali linijske).

NAMEN UPORABE OBJEKTA

Montažne jeklene hale se uporabljajo za različne namene, primerne so za povečanje skladiščnih prostorov, razstavnih in prodajnih prostorov, za proizvodne prostore, transport in logistiko, pa tudi za kmetijske obrate.

Glede na namembnost vašega objekta vam izdelamo cenovno ugodno in kvalitetno rešitev, ki bo ustrezala vašim zahtevam in lokaciji izgradnje.

OBLIKA MONTAŽNE HALE

Obliko montažne hale največkrat določa namembnost objekta in vaše specifične zahteve. Z veseljem prisluhnemo vašim željam in izdelamo halo po vaših merah.

Odločite se lahko za halo z ravno streho, enokapnico ali dvokapnico. Prav tako je vaša odločitev, koliko etaž želite in ali želite hali dodati kakšne posebne elemente, kot npr. dodatne nadstreške, atike itd.

BARVA OBJEKTA

Montažne jeklene hale so pomemben del vašega podjetja in prav je, da vas predstavljajo v najboljši luči. Izgled hale lahko popestrite z barvo fasade po vaših željah, končna hala pa je lahko enobarvna, dvobarvna ali sestavljena iz več različnih barv (vertikalni ali horizontalni barvni pasovi).
Izbirate lahko med 36 barvami po RAL lestvici.

TOPLOTNA IZOLACIJA

Naše industrijske hale se uporabljajo kot ogrevani proizvodni prostori in skladišča. Jekleno konstrukcijo lahko prekrijemo s trapezno jekleno pločevino, ki je toplotno neizolirana ali pa jo prekrijemo z izolacijskimi panelnimi ploščami, ki so toplotno izolirana. V kolikor se odločite za toplotne izolacijske panele, lahko izbirate med dvema izolacijskima polniloma, poliuretanske/polisocianuratne pene (PUR/PIR) ali mineralna volna.  Glede na namembnost vašega objekta vam bomo svetovali, katera izbira je za vas bolj smiselna.

DODATNA DELA »NA KLJUČ«

Industrijski objekti se na klasični način skoraj ne gradijo več, saj je montažna gradnja jeklene konstrukcije hale v primerjavi s klasično hitrejša, tako zgrajene objekte pa je tudi lažje prilagajati novim potrebam.

Jeklena konstrukcija, ki je predvidena za montažno gradnjo, je obdelana že pri nas in je po sestavljanju na lokaciji dokončana takoj, ko je postavljena. To omogoča takojšnje nadaljevanje gradnje - pritrjevanje fasadnih in strešnih elementov. Fasadne plošče skrajšajo čas gradnje, nudijo dobro toplotno in zvočno izloacijo ter zagotavljajo estetski videz objekta.

Poleg montaže jeklene hale vam nudimo tudi kakovnostno vgradnjo vseh oken in vrat ter posebnih industrijskih vrat – sekcijska ali rolo vrata.

Objekt lahko za vas pripravimo »na ključ« in poskrbimo tudi za vsa notranja zidarska dela, knauf stene, napeljave, keramičarska dela itd. Znotraj hale po vaših željah ločimo prostore in uredimo sanitarije, pisarne in druge sobe.

OSTALE PREDNOSTI MONTAŽNIH JEKLENIH HAL

—  Nizkimi stroški postavitve.
—  Enostavno vzdrževanje.
—  Fleksibilnost pri spreminjanju in dograjevanju.
—  Premostitev večjih razponov.
—  Izolacija po namenu in potrebi.
—  Jeklena konstrukcija je okolju prijazen material, saj se ga lahko reciklira.

 

Dolgoletne in
bogate izkušnje
s postavitvijo
montažnih
industrijskih hal

VEČ

Se zanimate za montažno jekleno halo?

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Vaše zadovoljstvo je naš ponos

Dolgoletne in bogate izkušnje s postavitvijo montažnih industrijskih hal.

Hala

Montažna jeklena hala